Onze weerstand

De weerstand die we hebben tegen infecties hangt af van de efficiënte en parate werking van ons persoonlijk immuunsysteem. Dit immuunsysteem bestaat uit talrijke samenwerkende immuuncellen, signaalstoffen en antistoffen (antilichamen). Deze hebben allen grondstoffen (bouwstoffen) nodig om aangemaakt te kunnen worden en normaal te kunnen functioneren.


Meer weten over ons immuunsysteem >>

De nationale peiling: wat doe jij voor je weerstand?

Uit De Nationale Peiling ‘Wat doe jij voor je weerstand?’, waaraan zo’n 5000 Belgen deelnamen, blijkt dat we een gezonde levensstijl belangrijk vinden, maar dat het voor velen toch geen evidentie is. Zo eet slechts 60% dagelijks groenten en 51% elke dag fruit. De helft van de deelnemers haalt geen 7 uur slaap per nacht en een derde geeft toe nooit te sporten. Wat voedingssupplementen betreft, zijn er duidelijk twee kampen: een derde neemt nooit vitamines of mineralen, 47% neemt ze dagelijks.
Lees verder >>

Tips & tricks voor jouw weerstand

Met deze tips & tricks kan je jouw weerstand ondersteunen.
Wat doe jij voor je weerstand of immuniteit?

Wapen je immuunsysteem tegen corona

Vitamine D - weerstand

Vitamine D, belangrijk voor je weerstand

Een goede nachtrust doet wonderen voor onze weerstand

Een goede nachtrust doet wonderen voor onze weerstand

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.

Resultaten 'De Nationale Peiling'
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer